برای این کار به مواد و تجهیزاتی نیاز داریم که بدون آنها امکان صاف کردن موها وجود ندارد. باید توجه داشته باشید که این کار نیاز به تخصص و مهارت دارد و صرفا با تهیه مواد و تجهیزات مورد نیاز برای انجام این کار نمیتوانید موهای خود یا دیگران را کراتینه کنید. برخی از تجهیزات مورد نیاز برای انجام این کار عبارتند از:
گام اول: در ابتدا باید موها با شامپو شماره یک قلیایی شسته شود. این شامپو باعث باز شدن فولیکولهای مو میشود. در این حالت باید موها دو مرتبه شسته شوند که در بار نخست آلودگیهای پوست سر پاک میشود و در مرتبه دوم پولکهای مو باز میشود. توجه داشته باشید که در مرتبه دوم، پس از آغشته کردن موها به شامپوی قبل از کراتین، شامپو باید به مدت پنج دقیقه بر روی موها باقی بماند و سپس آبکشی شود.
گام دوم: پس از گرفتن آب موها با حوله، موها میبایست با باد سشوار خشک شوند. توجه داشته باشد که موها باید کمی مرطوب باشند و رطوبت آن به صورت کامل خشک نشود.
گام سوم: پس از آنکه موها تا حدودی خشک شد، نوبت به تقسیم بندی آنها میرسد. این مرحله از کراتینه کردن مو باید با دقت خاصی انجام شود و موهای تقسیم شده میبایست با گیره ای محکم بسته شود تا در حین کار باز نشود و مزاحم کار شما نشود.
گام چهارم: بعد از تقسیم بندی موها، نوبت به مرحله اصلی یعنی آغشته کردن آنها به مواد کراتین میرسد. برای این منظور باید لایه نازکی از مو، از قسمت پشت سر برداشته شود و به آن مواد کراتین زده شود. این کار میتواند توسط برسهای رنگ انجام گیرد. با توجه به حساس بودن این مرحله، حتما باید دقت لازم وجود داشته باشد که مواد از فاصله یک سانتی متری ریشه بر روی موها قرار گیرد و به هیچ عنوان نباید مواد کراتین به ریشه موها برخورد داشته باشد. همچنین مواد کراتین باید به اندازه ای باشد که موها را کاملا آغشته کند، اما از روی موها نریزد. در این مرحله از کار موها باید با شانه مخصوص کراتینه کردن مو به صورت لایه لایه شانه شود تا در نهایت تمامی لایههای مو به مواد کراتینه آغشته گردد.
گام پنجم: در این مرحله میبایست کلاهی بر روی موها قرار گیرد و بر اساس دستورالعمل موجود بر روی محصول بر روی موها باقی بماند تا مواد کاملا به داخل پولکهای مو نفوذ کند.
گام ششم: بعد از گذشت این زمان مجددا موها میبایست سشوار کشیده شوند. این مرحله به دلیل نفوذ بیشتر مواد به داخل پولکهای مو است و به همین دلیل موها نباید به طور کامل خشک شوند.
گام هفتم: اکنون نوبت به مرحله اساسی یعنی اتوکشی میرسد که اتو باید سرامیکی باشد و درجه حرارت آن بر روی ۲۳۰ درجه یا بیشتر تنظیم شود. در این حالت موها باید مجددا تقسیم بندی شوند و از پشت سر لایههای نازکی از مو از قسمت ریشه به آرامی اتو کشیده شود تا مواد روی موها کاملا پرس شود. این کار باید به آرامی انجام پذیرد اما در عین حال نباید بیش از اندازه نیز کند باشد؛ زیرا سرعت زیاد باعث میشود که مواد به خوبی روی موها پرس نشود و سرعت کم نیز باعث سوختن موها میشود. در این مرحله از کراتینه کردن مو از موها بخار بلند میشود که این امر کاملا طبیعی است و نباید باعث تعجب و نگرانی شما شود. در هنگام اتوکشی باید ریزترین موها نیز اتو شوند. نادیده گرفتن موهای ریز و عدم اتوکشی آنها باعث میشود که به نتیجه دلخواه و مطلوب خود دست پیدا نکنید.
نکته مهم: توجه داشته باشید که بعد از کراتینه کردن و اتوکشی، موها نباید به مدت سه روز شسته شوند که اصطلاحا به آن دوره قرنطینه میگویند. البته این مسئله در مورد برندهای مختلف مواد کراتین متغیر است و شاید در برخی از آنها نیازی به طی شدن دوره قرنطینه نباشد. بنابراین توجه به دستورالعمل درج شده بر روی محصول در مورد مراقبت بعد از کراتین بسیار لازم و ضروری است که در ادامه بیشتر به آن میپردازیم.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |